Vetëm dy data gjatë muajit maj dhe qershor në një Madegaskar bukur destinacion në një çmim të pabesueshme CZK 12 400, duke përfshirë të gjitha taksat e aeroportit! Përveç nga çmimet e ulëta gjithashtu turistët çekë do të kënaqet në faktin se largimi, që organizon zgarë Air Madegascar është planifikuar nga Franca fqinje, në mënyrë të veçantë nga kryeqyteti e Parisit dhe për këtë arsye është e mundur për të përcjellë makinën tuaj. Kjo ofertë unike mund menjëherë të rezervoni një shfaqje këtu , por mos hezitoni, veprim është i kufizuar në një të shitura jashtë biletat.

Antananarivo (Qyteti i një mijë) është kryeqyteti i ishullit të Madagaskarit dhe njëjtës krahinë Malagasy. Përdoret për të dhe emër francez Tananarive, i shkurtuar Tana. Ajo u themelua rreth 1625 nga Mbreti Andrianjakou. Emri juaj (Ariva = mijë) të marra nga shumë trupave Mbretit Andrianjaka i vendosur për të mbrojtur atë. Në 1793, ajo u bë selia e mbretërve Merina fisit. Fushata fitues i Mbretit Radama kam bërë qendër Antananarivo e më të madhe të ishullit. Në 1895, qyteti konfiskuar francez dhe e bëri atë si pjesë të kolonive të tyre. Antananarivo Madagaskar është shtëpi për Universitetin dhe d'Ambatobe Kolegjin Rural. Në dhe përreth qytetit ka më shumë se 50 kisha (duke përfshirë katedrales Anglikane dhe romake katolike), dhe për të njëjtin numër të xhamive myslimane.