imazh

Arkivi për Kinën jugore Airlines 'Category

Manila është kryeqyteti i Filipineve. Zona qyteti është vetëm 40 kilometra katrorë. Në vitin 2004, ka pasur 1.330.100 banorë. Manila është e vendosur në jugperëndim të ishullit të Luzon në bregdetin e Manila Bay deri në pikën ku ajo është në gojën e lumit Pasig. Qyteti shtrihet në një lartësi mesatare prej 14 m, pika më e lartë shtrihet në një lartësi prej 30 m mbi nivelin e detit, pika më e ulët është niveli lumi në nivelin e detit. Në janar, kur ajo bie mesatarisht 25 mm të reshjeve, temperatura është rreth 28 ° C. Në korrik, temperatura është rreth 32 ° C. Muaj rainiest i vitit është gusht, në të cilën reshjeve mesatare prej rreth 440 mm në lëvizje. Duke parë me vlerë është katedrale katolike romake. Tani këtu ju mund të shikoni për një çmim të volitshëm 12 890 CZK, duke përfshirë tarifat, kur nisen nga Praga.

kërp manile

  • Tags:

Nga Bohemi deri në fund të botës dhe kthehet përsëri për 22.500 CZK, kështu që unë do të shkurtimisht të përshkruhet ofertë nga Kina Airlines Jugore. Ajo ofron fluturime ekstra të lira nga Praga në Zelandën e Re Auckland qysh në 22 500 CZK. Reservation është e mundur vetëm në 28 shtator 2011, kështu që mos hezitoni një kohë të gjatë. Ju pastaj mund të fluturojnë për në fund të këtij viti, duke përfshirë edhe shumë të ekspozuar Krishtlindje.

Fares nga Praga (!) Në Zelandën e Re me të vërtetë është më shumë se interesante, dhe kjo ofertë shpejti do të jetë e vështirë për të përsëritur, kështu që për ata që mund të shpejt të vendosë, kjo është një mundësi e jashtëzakonshme dhe një zgjedhje të qartë.