Një ofertë shumë interesante fluturime të lirë në Hong Kong erdhi Holandez ajrore KLM. Muajve të dimrit të ofrojë fluturime kthimit nga Praga në Hong Kong që në 11 500 CZK. Çmimi përfshin gjitha taksat dhe tarifat. Biletat në këtë çmim duhet të rezervohen deri më 25 tetor, 2011. Fly atëherë ju jo më vonë se me 31 Mars 2012.

Nën këtë veprim është në dispozicion vetëm një sasi të kufizuar të biletave, kështu që të shkojnë përpara dhe të rezervoni fluturimin tuaj në kohë.