imazh

Arkivi per 'Rio de Janiero' Category

Nga data 3 janar 2012, kompania Emiratet veprojë një shërbim të ri në Rio de Janeiro dhe Buenos Aires.
Ju keni mundësi unike për të përdorur rehati linjat ajrore arabe në një çmim hyrëse! Fluturime vajtje-ardhje nga Praga në Rio dhe Buenos Aires janë 16 228 CZK respektivisht. 16 337 CZK - Çmimi përfshin gjitha taksat dhe tarifat. Fluturimet për këto çmime të jashtëzakonshme duhet të rezervohen deri më 14 dhjetor 2011. flying atëherë mund ndërmjet 3 Jan 31 mars 2012.

Kompania italiane Alitalia tani ofron fluturime ekstra të lira nga Praga në diell Brazil. A Ria tani duken aq shpejt sa 12 500 CZK. Zgarë me kosto të ulët mund të sigurojë dhe sepse aeroport kthimi është në Londër, nuk përsëri Praha. Megjithatë, ky fakt edhe mund të kthehet në avantazh dhe të kombinuar një vizitë në Rio me një vizitë në Londër. Në kontrast të dy kryeqytete të botës do të sigurisht interesante.

Fluturimet libër deri në fund të nëntorit të vitit 2011, atëherë ju mund të fluturojnë në periudhën 01-31 mars 2012. Në këtë rast, bileta është vetëm množsví në dispozicion kufizuar, kështu që mos hezitoni me rezervimin shumë.